Onze missie.

Milieuvriendelijke mobiliteit. Een realiteit die vandaag concreet gestalte krijgt, met name dankzij de elektrische voertuigen.

Innovatoren doen al tientallen jaren pionierswerk. Zij zien nu de realisatie van een betere toekomst.

In het begin van de jaren 2000 kwamen twee Antwerpse ondernemers, Roby Zahler en Sus Verleye, samen om dit project te bespreken: de promotie en marketing van elektrische mobiliteit. Ecomobiel is geboren en is de Belgische referentie geworden op de huidige markt van één-, twee- of driewielige elektrische voertuigen.

In 2013 besloot Jacques Verhaegen een nieuwe motor te kopen, na enkele jaren zonder, met thermische verhuur van alle stijlen..... Maar dat jaar probeerde hij een Zero S in Antwerpen en..... Deze nieuwe mobiliteit is letterlijk in de ban van deze nieuwe mobiliteit. Gedurende 4 jaar reisde hij over de wegen van Brussel, België en Europa, nam hij deel aan talrijke elektrische rally's en trad hij op als ambassadeur voor elektrische mobiliteit. In 2018, gepassioneerd en overtuigd van de relevantie van het elektrische aanbod voor mobiliteit, opende hij een winkel in Brussel als partner van Ecomobiel: GreenMoves was geboren.

In eerste instantie zal GreenMoves zich voornamelijk richten op de merken Zero, Niu en Bestep, maar elke GreenMoves klant kan in Brussel bestellen en bediend worden voor de volledige Ecomobiel catalogus.

Voortdurend onderzoek maakt het mogelijk om betere en efficiëntere technologieën te ontwikkelen. Ecomobiel en GreenMoves volgen deze ontwikkelingen op de voet.

Dit wordt weerspiegeld in ons unieke assortiment fietsen, scooters en elektrische motorfietsen.

Onze waarden:
- Onafhankelijk en kritisch ten opzichte van onze leveranciers.
- Een persoonlijke relatie en service na verkoop op lange termijn met onze klanten.
- Het groeiende verlangen naar kwaliteit en prestaties
- Zorg er bij voorkeur voor dat de Belgische en Europese wortels verankerd zijn.

Kom en ontdek het plezier van het besturen van een elektrisch voertuig. Onze demonstratiemodellen staan tot uw beschikking. Wij verheugen ons op uw bezoek

Samen investeren we in een groene toekomst!
Stacks Image 21564
Stacks Image 21556
Stacks Image 21558
Stacks Image 21560
Stacks Image 21562